Leestijd: X min
02 februari 2021

Werkwijze

In een tijdperk waar duurzaamheid en milieubewustzijn meer dan ooit centraal staan, speelt Dakprofijt een cruciale rol. We begrijpen het belang van duurzaam leven, niet alleen voor onszelf maar ook voor toekomstige generaties. Met deze visie in gedachten streven we ernaar de overstap naar hernieuwbare energie te versnellen door zonnepanelen toegankelijk te maken voor iedereen. Dit bereiken we met onze persoonlijke en deskundige aanpak.

Dakprofijt: jouw expert in zonne-energie

Als de nummer één zonnepanelenspecialist van Nederland, beheren we elk aspect van het proces van A tot Z. Onze aanpak garandeert de hoogste kwaliteit, van de dakanalyse en het persoonlijke advies tot de vakkundige installatie van de zonnepanelen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij werken uitsluitend met A-merk materialen en bieden uitgebreide garanties:

  • 30 jaar productgarantie op zonnepanelen
  • 30 jaar vermogensgarantie op zonnepanelen
  • 25 jaar productgarantie op de omvormer
  • 25 jaar garantie op het montagesysteem

Jouw traject met Dakprofijt

  1. Dakanalyse: Elk dak is uniek. Met onze geavanceerde software maken we een op maat gemaakt plan voor jouw situatie, verfijnd door een persoonlijk adviesgesprek.
  2. Op maat gemaakte offerte: Je ontvangt een gedetailleerde offerte met informatie over het rendement van de zonnepanelen en de terugverdientijd.
  3. Technische schouw: Voor de installatie controleren we of alles in orde is. Bij wijzigingen in jouw wensen passen we de offerte direct aan.
  4. Installatie in één dag: Onze vakkundige installateurs zorgen dat jouw zonnesysteem binnen één dag geïnstalleerd wordt.

Geniet zonder zorgen

Na installatie installeren we een app waarin je realtime informatie over de prestaties van jouw zonnepanelen kunt volgen.

Wij staan voor je klaar

Ook na de installatie kun je bij ons terecht met vragen over jouw installatie of onze producten.

Wil je direct een offerte aanvragen? Bekijk of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.