Leestijd: X min
09 september 2022

Esdec montagesystemen

Al sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op schuine en platte daken. Met meer dan 15 jaar ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot de internationale marktleider op het gebied van solar montagesystemen.

Esdec Clickfit EVO: De veilige keuze

Bij het installeren van zonnepanelen hoort ook de keuze voor het juiste montagesysteem, dat de zonnepanelen veilig aan het dak bevestigt. De keuze voor een geschikt montagesysteem hangt sterk af van het type dak. Montagesystemen voor schuine daken en platte daken maken gebruik van verschillende materialen, componenten en bevestigingsmethoden. Daarnaast speelt het type dakbedekking ook een belangrijke rol, aangezien een pannendak een andere aanpak vereist dan bijvoorbeeld een stalen dak.

Bescherming voor dak en paneel

Esdec montagesystemen bieden niet alleen een veilige bevestiging van zonnepanelen, maar beschermen ook de dakbedekking en zorgen voor een lage dakbelasting.

Zonnepanelen op schuine daken met ClickFit EVO

Met het ClickFit EVO systeem van Esdec kunnen zonnepanelen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd op pannendaken. Dankzij het gebruik van dakhaken hoeft er niet in de dakconstructie te worden geboord, wat het dak volledig intact houdt. Deze universele en verstelbare dakhaken passen op vrijwel alle soorten dakpannen. Bovendien biedt het doordachte ontwerp van ClickFit EVO een effectieve waterkering om lekkage te voorkomen.

Zonnepanelen op plat dak met FlatFix Fusion

FlatFix Fusion, een oer-Nederlands product, heeft zich al jaren bewezen als een modulair montagesysteem voor platte daken. Het is ideaal voor de installatie van zonnepanelen op middelgrote en kleinere daken. Dankzij het modulaire ontwerp kan voor elk type dak een specifieke opstelling worden gerealiseerd. Dit systeem heeft uitgebreide tests ondergaan op het gebied van brandveiligheid, windkracht en corrosie.

Esdec biedt dus diverse montagemogelijkheden, zowel voor schuine als platte daken, en staat garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en optimale opbrengst van zonnepanelen. Met hun jarenlange ervaring en hoogwaardige producten dragen ze bij aan de groei van duurzame energie wereldwijd.

Besparen met je eigen panelen

Doe de gratis dakscan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.